Belediyemiz Annelerin Yüzünü Güldürdü



Belediyemiz “Anneler Günü”nü, düzenlediği özel bir etkinliklerle kutladı. Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun da katıldığı etkinliklerde anneler, düzenlenen spor etkinliği ve kazanılan hediyelerle dolu eğlenceli bir gün yaşadılar.

Belediyemiz, Anneler Günü sebebiyle flor curling spor etkinliği düzenledi düzenlenen etkinliğe katılan anneler spor yaparak anneler gününü dolu dolu yaşarken Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu anneler çeşitli renklerde çiçekler hediye etti. Başkan Tahmazoğlu ayrıca sosyal medya üzerinden Anneler Gününe özel düzenlediği yarışmayla annelere nevresim takımı, dikiş seti, kol saati, cüzdan ve Çanakkale ziyareti hediye etti.

Annelerinizin Kıymetini Bilin

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, annelerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirterek, “Sevgili annelerimizin hepsinin ellerinden öpüyor Anneler Gününü bir kez daha kutluyorum. Onlara hayatımızı, dünyamızı ve daha çok şey borçluyuz. Onların sevgilerini muhabbetlerini ve fedakârlıklarını anlatmakla bitiremeyiz. Anneler sağken ve yanınızdayken onların kıymetini çok iyi bilin Bir kez daha başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerin ellerinden öpüyor saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Şehit Ve Gazi Anneleri Ağırlandı

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey Belediyesi ile kardeş belediye olan Mersin Akdeniz Belediyesi’nin Gaziantep’i ziyaret etmeleri için gönderdiği şehit ve gazi annelerini ağırladı. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde şehit ve gazi anneleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, onarla bir süre sohbet ederek, Anneler Günü’nü kutladı.



Mehmet TAHMAZOĞLU'nun Kişisel Sitesidir