Sırakaya´dan Şahinbey Belediyesi´nin Çalışmalarına Tam Not



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şahinbey Belediyesi’nin şehre kazandırdığı devasa eserleri gezdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya’yı ve beraberindeki heyeti ağırlayarak Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ni, Şahinbey Millet Kütüphanesi’ni ve Şahinbey Geleneksel Spor Merkezini gezdirdi.

Şehrimize Değer Katmaya Devam Edeceğiz

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya’yı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Şehrimize kazandırdığımız Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ni, Şahinbey Millet Kütüphanesi’ni ve Şahinbey Geleneksel Spor Merkezi’ni AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya, Milletvekillerimiz ve teşkilatımızla birlikte gezdik. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Dış İlişkiler Başkanımız Zafer Sırakaya’nın yaptığımız çalışmaları beğenmesi bizleri oldukca mutlu etti. Şahinbey Beleidyesi olarak şehrimize ve ilçemize değer kazandıracak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Birbirinden Değerli Çalışmalar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları tebrik ederek, “Şahinbey Belediyemizin yürüttüğü başarılı proje ve hizmetlerle  Şahinbey‘in marka belediyelerimiz arasında yer almasını sağlayan Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile Şahinbey ilçemizdeki Millet Camisi ve Külliyesi’ni, Millet Kütüphanesi’ni ve Geleneksel Spor Merkezi’ni ziyaret ettik. Camilerimizin süsü çocuklarımız ve geleceklerine yön çizmek için Millet Kütüphanesine sahip çıkan gençlerimizle gurur duyuyoruz” dedi.



Mehmet TAHMAZOĞLU'nun Kişisel Sitesidir